Stire

Arădeni revoltaţi - Şoferii de autobuze, nepoliticoşi

11.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Arădenii care circulă cu mijloacele de transport în comun s-au obişnuit cu traficul haotic, însă oamenii spun că nu se pot obişnui cu modul în care unii şoferi de autobuze înţeleg să se comporte.

Zilele trecute, în staţia de autobuz de la Podgoria, două doamne s-au revoltat pentru că şoferul autobuzului a plecat chiar dacă  le-a văzut cum aleargă pentru a urca în maşină. „Cum se poate ca autobuzul să fie oprit în staţie şi să stea cu uşile închise pentru ca noi să nu putem urca. Am văzut mijlocul de transport în staţie. Am fugit un pic ca să îl prind, dar când am ajuns în dreptul lui am constatat  că uşile erau închise. Am bătut în geam şi am rugat să-mi se deschidă. Şoferul m-a văzut, s-a uitat la mine a mai stat câteva minute cu uşile închise şi a plecat. Pur şi simplu m-a lăsat în staţie. Sunt şi cardiacă şi nu pot sta atâta în soare”, ne-a relatat una dintre arădencele păţite. Şoferul nepoliticos a fost recunoscut de acestea în altă staţie şi apostrofat. Răspunsul a venit foarte repede: „Dar ce e autobuzul tău şi nu ştiam?”. Înmărmurită de răspunsul primit, Daniela i-a mai adresat câteva cuvinte ameninţând cu faptul că se va duce la conducerea CTP.

Arădencele spun că incidentul mai sus amintit nu este singular. Reprezentanţii CTP, informaţi de cele întâmplate, au afirmat că dacă cineva va depune plângere cu privire la comportamentul unor şoferi de autobuze se vor lua măsurile necesare. Totodată, conducerea CTP anunţă călătorii că mai sunt şi autobuze care sunt închiriate de fabricile din Arad şi care nu transportă alţi călători. Mai mult decât atât, Radu Torsin, directorul CTP, declară că zilnic există persoane care monitorizează programul de circulaţie al autobuzelor tocmai pentru a nu se întâmpla astfel de incidente iar şoferii de obicei stau cu uşile deschise până la pornirea din staţie.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro