Stire

Operată de tumora de cinci kilograme, Fata din Aluniş se ?ntoarce acasă

12.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Fetiţa de 13 ani care a fost operată după ce a fost diagnosticată cu o tumoră de cinci kilograme, s-ar putea întoarce la mijlocul acestei săptămâni acasă, după ce medicii clujeni au declarat că fata se simte foarte bine şi se va reface complet după intervenţia chirurgicală suferită săptămâna trecută.

Tumora a fost îndepărtată din abdomenul fetei, iar pentru a fi siguri că tânăra nu se mai expune altor pericole, au fost efectuate mai multe expertize medicale tumorii extirpate.

Ieri dimineaţă, familiei fetei i-a fost comunicat că totul este bine şi că nu mai există motive de îngrijorare, însă fetiţa încă are nevoie de refacere, tratament şi controale medicale efectuate la fiecare trei luni de zile.

Gheorghe Chira, vecinul fetei din Aluniş, dar şi cel care a fost impresionat de cazul fetei şi a strâns bani pentru primul transport al fetei la Cluj, în urmă cu câteva săptămâni, declară: „Am vorbit cu mătuşa ei şi mi-a spus că rezultatele sunt bune, deja fetiţa a fost mutată de la Anestezie Terapie Intensivă în salon şi s-ar putea ca miercurea aceasta să o externeze. Fata se află într-o stare perfectă, dar desigur, trebuie să se refacă după operaţie şi va mai trebui să meargă la control la fiecare trei luni.”

Sursa: Glasul Aradului

Autor: (A.D.) ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro