Stire

Nădlac - Rom?nii se ?ntorc ?n ţară

12.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Peste 100.000 de turişti şi aproximativ 47.000 de autovehicule au tranzitat, la sfârşitul săptămânii trecute, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, cel mai mare din vestul ţări.

Astfel că, în perioada 8 – 10 august valorile traficului de călători prin punctele de trecere a frontierei din judeţul Arad a fost de peste 141.500 treceri.

„Şi de această dată, Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac a fost cel mai tranzitat punct de frontieră. Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad este pregătit, în luna august – perioadă de vârf a conce- diilor - pentru afluxul de cetăţeni români care se întorc acasă din străinătate sau cetăţenii străini care doresc să îşi petreacă vacanţa în România “, a declarat Ion Mareş, comisar şef al Poliţiei de Frontieră Arad.

Totodată, IJPF Arad a dispus menţinerea măsurilor necesare pentru realizarea unui control eficient şi fluent în toate punctele de trecere, care constă în suplimentarea personalului care îşi desfăşoară activitatea la controlul documentelor, creşterea numărului arterelor de control din punctele de frontieră, dacă situaţia o va impune, precum şi asigurarea unei supravegheri sporite a frontierei de stat, pentru prevenirea şi combaterea infracţionalităţii transfrontaliere.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro