Stire

S-a ţinut de cuv?nt - Tataee l-a vizitat pe arădeanul accidentat

12.08.2008 ⋅ 0 comentarii

În după masa zilei de ieri, Tataee,          liderul formaţiei Bug Mafia, şi-a făcut timp şi a trecut în vizită pe la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Într-o atmosferă strict secretă, Tataee l-a vizitat pe Ioan Bartok, victima accidentului rutier din Vladimirescu. Se pare că în cele din urmă, scopul vizitei a fost dus la bun sfârşit, Tataee reuşind să ajungă la o înţelegere cu victima.

„A fost la mine şi s-a comportat foarte frumos. Mi-a mărturisit că a încercat şi duminică să mă viziteze însă nu a reuşit să dea de mine. I-a părut foarte rău pentru cele întâmplate şi s-a oferit să mă sprijine dacă am nevoie de ceva. Eu îl cred şi  sunt convins că nu a vrut să mă accidenteze. Aşa a fost să fie. Mă bucur tare mult că m-a vizitat şi că a stat ceva timp cu mine”, a declarat victima.

Starea bărbatului nu s-a îmbunătăţit iar într-una din zilele următoare, acesta va fi operat la piciorul grav accidentat. În ciuda tuturor durerilor cauzate de traume, se pare că cei doi au reuşit să ajungă la o înţelegere.

„Tot ce pot să spun acum este că am stabilit că ne vom înţelege. Nu am pretenţii mari de la el, pentru că ştiu că nu a fost cu intenţie ceea ce mi s-a întâmplat şi mai ales mă gândesc că este tânăr, are tot viitorul înainte şi nu vreau să îl distrug”, a conchis Ioan Bartok, mopedistul accidentat grav de Tataee.

Vă reamintim că Vlad Irimia, membrul formaţiei Bug Mafia, cunoscut fanilor sub numele de Tataee, se afla la volanul unui autoturism alături de ceilalţi doi colegi, iar printr-o manevră de depăşire neregulamentară, acesta a lovit din plin un mopedist. În urma impactului puternic, bărbatul care conducea mopedul, a ajuns în stare gravă la spital.

Tataee a declarat cotidianului nostru că va merge personal să stea de vorbă cu victima. Acesta s-a ţinut de cuvânt, şi ieri, s-a dus la spital unde l-a vizitat pe bărbat. Nimeni din incinta spitalului nu a dorit să ofere nici un fel de informaţii despre vizita vedetei, susţinând că nu l-au văzut. Cel care totuşi a fost sincer, a fost chiar Ioan Bartok, care a reuşit chiar să schiţeţe un zâmbet printre chinurile suferite pe patul spitalului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro