Stire

Agresorii din Mănăştur, ?n arestul Poliţiei

12.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Agresorii de la Mănăştur au fost reţinuţi în noaptea de duminică spre luni, la doar câteva ore după ce a avut loc răfuiala de la barul din localitate.

Deşi iniţial se credea că este vorba de trei persoane care au intrat în barul pe care l-au devastat în căutarea unui localnic cu care doreau să-şi regleze conturile cu săbii şi cuţite, poliţiştii au stabilit ulterior că este vorba de patru persoane. Suspecţii au fost descoperiţi la domiciliul unuia dintre ei din Arad, în jurul orei 2.30, în timp ce se pregăteau să fugă în Italia. Surse din cadrul Poliţiei ne-au informat că în locuinţa unde cei patru au fost găsiţi au fost descoperite mai multe săbii şi topoare, cu care se presupune că aceştia l-au atacat pe bărbatul din Mănăştur.

Motivul răfuielii în stil mafiot nu a fost făcut public nici în acest moment. Cu toate acestea, neoficial am aflat că unul dintre agresori ar fi considerat extrem de periculos, în condiţiile în care a ispăşit mai bine de 20 de ani de închisoare pentru omor deosebit de grav. Se pare că acesta ar fi ucis cu sânge rece un miliţian în perioada ceauşistă.

Cazul rămâne încă învăluit în mister. Nimeni nu vrea să spună nimic despre ceea ce s-a întâmplat duminică noaptea. Mai mult, nici despre victimă nu se ştie nimic, nici măcar dacă a rămas sau nu în spital. Vom reveni cu amănunte.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro