Stire

Un poliţist beat - A provocat un accident grav

18.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Un poliţist beat a provocat la sfârşitul săptămânii un grav accident de circulaţie pe drumul ce leagă Pecica de Arad. Bărbatul, în vârstă de 34 de ani, a pierdut controlul volanului, intrând frontal într-un alt autoturism care circula regulamentar.

Accidentul s-a petrecut vineri noaptea, când agentul de poliţie care se afla la volanul unui VW Bora, turmentat de alcool, a pierdut controlul volanului şi a intrat pe contrasens, unde s-a izbit frontal de un autoturism marca Fiat Albea, care circula regulamentar.  Din nefericire, şoferul Fiatului nu a mai avut cum să evite impactul, ajungând atât el cât şi pasagera din dreapta sa, în stare gravă  la spital.

„Din primele cercetări la faţa locului s-a constatat că şoferul autoturismului VW Bora, a pierdut controlul într-o curbă din cauza neadaptării vitezei, intrând astfel pe contrasens, unde s-a izbit frontal  cu autoturismul Fiat Albea, care circula regulamentar” a declarat Constantin Crainic, inspector în cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră Arad.

Poliţiştii prezenţi la faţa locului, l-au testat pe autorul accidentului, cu aparatul Etilotest, rezultatul fiind pozitiv. Se pare că acesta este subofiţer din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale. Poliţistul în cauză va fi cercetat în prealabil de conducerea IPJ, urmând a fi tras la răspundere pentru fapta sa.

Acesta este al doilea caz în ultima săptămână, pe lângă poliţistul cercetat pentru crimă din Şicula, când un angajat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Arad are grijă doar ca legea să fie respectată, uitând că şi el, la rândul său are aceeaşi datorie, ca orişicare cetăţean.

 

 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro