Stire

Cursă ??n aer? la Aeroportul Arad

19.08.2008 ⋅ 0 comentarii

Din nou probleme la cursele de la Aeroportul Internaţional Arad. Peste 20 de pasageri au aşteptat ieri ore în şir după o aeronavă a companiei Jet Trans care „nu îşi mai făcea apariţia”. Aeronava a întârziat aproximativ şapte ore, reprezentanţii companiei Jet Trans motivând doar că există probleme operaţionale.

„Am vorbit cu reprezentanţii companiei şi ne-au spus doar că au probleme operaţionale şi avionul va avea o întârziere de şapte ore. În aşteptarea acestuia se află 24 de pasageri din Alba, Bihor, Timiş şi Arad”, ne-a declarat Dan Bălăcel – directorul Aeroportului Internaţional Arad

Aproximativ două ore, pasagerii au fost nevoiţi să aştepte în aerogara aeroportului, iar după aceea, au fost transportaţi cu un autocar la un restaurant din Arad, pentru a lua masa, pe cheltuiala companiei aeriene.

Directorul Dan Bălăcel ne-a informat că nu este pentru prima dată când cursele companiei Jet Trans întârzie: „Au mai întârziat şi până acum, însă doar maxim 40 de minute. Acum este singura dată când întârzie aproape şapte ore...”

Aeronava trebuia să decoleze de la aeroportul arădean în jurul orei 13,00, însă doar în jurul orelor 20,00 pasagerii au fost urcaţi la bord.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Nadia Bodran ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro