Stire

UTA nimănui

20.08.2008 ⋅ 0 comentarii

În plină criză financiară, „Bătrâna Doamnă” a fost dezavantajată clar de arbitraj la Târgu Mureş. „Centralul” întâlnirii le-a împins de la spate pe gazde după golul de  1-2 al lui Ibeh, dictând lovituri libere cu nemiluita din preajma careului arădean şi repetând vreo trei, când execuţia elevilor lui Cosmin Bodea nu erau pe placul său.

Astfel s-a născut cartonaşul roşu pentru Florin Dan, dar mai ales reuşita de 2-2 a lui Lupuţ. Ionuţ Chirilă a fost negru de supărare la finalul confruntării şi a tras şi o primă concluzie după cele păţite în oraşul transilvănean. „Se vede că suntem echipa nimănui. Degeaba UTA este un nume respectat în fotbalul românesc, are palmaresul şi suporterii pe care-i are, căci, se pare, că în ziua de astăzi contează alte lucruri”, a apreciat managerul „textiliştilor”.

Pe de altă parte, Dorin Stana, directorul administrativ al clubului din Calea Aurel Vlaicu, admite că există posibilitatea ca UTA să facă memoriu la FRF contra arbitrajului orădeanului Florin Marcu. „O să vedem şi noi caseta meciului, o să analizăm fazele pe care le considerăm dubioase, iar domnul Chirilă va decide dacă ne vom adresa Federaţiei”, a precizat „oficialul” arădenilor.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: S.A. ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro