Stire

Soarta ICIM a ajuns la Tribunal

23.09.2008 ⋅ 0 comentarii

Controversata Adunare Generală a Acţionarilor de la ICIM a fost, totuşi, convocată săptămâna trecută de acţionarul majoritar, Ioan Faur. Ordinea de zi şi convocarea nu au răspuns cerinţelor acţionarului timişorean, Georgică Cornu, cel care, la începutul lunii august a achiziţionat un pachet de 33% din acţiunile societăţii arădene de construcţii. Prin vocea avocatului grupului Confort-Izometal SA, Cornu anunţă soluţionarea în instanţă a situaţiei de la ICIM Arad, care trenează de circa o lună de zile.

Aşteaptă sentinţa Tribunalului

Florin Kovacs, avocatul omului de afaceri Georgică Cornu, spune că Ioan Faur nu a convocat, înadins, AGA în mod corespunzător şi explică situaţia: „Pe lângă faptul că nu a convocat corespunzător Adunarea Generală a Acţionarilor, adică nu a făcut un convocator, nu a publicat anunţul în ziar, domnul Faur a stabilit o ordine de zi în care s-au discutat probleme ca majorarea capitalului dar nu s-a făcut referire la punctele solicitate de noi. Principala temă pe care ar fi trebuit să o abordăm era strategia de ieşire a ICIM-ului din impasul financiar în care se găseşte. Acum aşteptăm ca Tribunalul Arad să fixeze un termen şi să formuleze sentinţa în acest caz”.

Faur – „no comment”

Decizia timişorenilor de a cere soluţii legate de Adunarea Generală a Acţionarilor la Tribunal nu îl nelinişteşte pe Ioan Faur. El spune că şedinţa de săptămâna trecută a fost convocată corespunzător iar Georgică Cornu nu a venit dar a fost reprezentat. Cât despre un posibil proces cu noul acţionar al ICIM, Ioan Faur afirmă doar atât: „Nu comentez acest aspect”.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Monica Tulcan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro