Stire

Protest ?mpotriva preţului la benzină

27.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Un alt motiv de nemulţumire printre arădeni este legat de scumpirea carburanţilor. Un mesaj care circulă pe internet de câteva zile îi îndeamnă pe arădeni să nu mai alimenteze cu combustibil maşinile şi nici să nu mai cumpere nimic din staţiile Peco.

„Pentru şoferi! În ultima vreme preţul barilului de petrol s-a redus la jumătate, astfel că de la 140 dolari a scăzut la 70 şi totuşi, benzina şi motorina a scăzut cu doar 1.000 de lei. E bătaie de joc pentru că guvernul ţine taxele şi accizele la fel de mari, iar staţiile Peco nu vor să renunţe la preţurile practicate, având un profit uriaş. Dacă ei îşi bat joc de noi, haideţi să-i boicotăm. S-a decis ca în zilele de  27, 28, 29 octombrie toţi şoferii care văd această mizerie să facă front comun şi nimeni, pentru nimic în lume, să nu alimenteze maşina şi să nu cumpere nimic din staţiile de carburanţi. Sperăm ca prin acest mod de protest să-I provocăm şi să vedem o reacţie pozitivă a acestui guvern care continuă să îşi bată joc de noi! Dacă susţii ideea (şi chiar dacă nu o susţii), dă mai departe”.

Aşa suna mesajul pe care mii de arădeni l-au primit în ultimele zile, fie pe e-mail, fie pe Yahoo Messenger. Mesajul este adresat tuturor şoferilor şi nu numai. Rămâne de văzut dacă arădenii sunt dispuşi să renunţe practic la maşini timp de trei zile, cât va ţine  aşa zisa „revoltă”, începând chiar cu data de azi şi, totodată, vom vedea dacă prin protest arădenii vor obţine ceea ce îşi doresc. 

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro