Stire

Fără greşeală ?n Valea Jiului

27.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Ştiinţa Petroşani - CS Universitatea Aurel Vlaicu Arad 19-23

Rugbiştii arădeni au ajuns la cel de-al cincilea succes consecutiv în Divizia A, după ce au câştigat şi pe terenul Ştiinţei Petroşani. După o primă repriză dominată cu autoritate, în care au luat un avantaj important: 0-13, „studenţii” au suferit puţin după pauză, când şi arbitrajul le-a fost potrivnic. Totuşi, în cele din urmă, CS Universitatea Aurel Vlaicu şi-a luat punctele aferente victoriei şi a rămas liderul incontestabil al seriei de Vest.

Elevii lui Valentin Epure şi Ovidiu Şerban nu au rămas sensibili la sărbătorirea a 60 de ani de rugby în Valea Jiului şi au marcat relativ repede. Cel care a făcut-o a fost Vlad, prin două lovituri de pedeapsă, după care Daniel Stoica a reuşit primul eseu al meciului, transformat de aceeaşi „uvertură” arădeană.

La reluare, centralul Ioan Boldor, din Bucureşti, şi-a intrat puţin în rol şi a facilitat revenirea pe tabelă a gazdelor. Totuşi, nici CS Universitatea Aurel Vlaicu nu a stat să privească şi a mai culcat de două ori balonul de ţintă în terenul advers, prin Laurenţiu Stoichiţă şi Marian Floroiu. Vlad a ratat ambele transformări, astfel că diferenţa finală pe tabelă le-a permis „minerilor” să ia punctul bonus. „Ne-am impus linia tactică, jocul l-am făcut mai ales noi, dar, ca de fiecare dată, am făcut şi multe greşeli. Este important că de la meci la meci se observă o creştere, iar rezultatele vin şi ele”, ne-a declarat Valentin Epure, tânărul antrenor al „studenţilor”.

Pentru arădeni au evoluat: Ţăruş, D. Hâncu, Năcuţa - Grindei, Sălăvăstru - R. Mihai, Varodi, Purice - D. Stoica, Vlad - Burtea, Bordea, Stoichiţă, Strună - Floroiu. Singurul jucător care a mai intrat pe gazon a fost noua achiziţie, Michal Catargiu, care l-a înlocuit pe accidentatul Radu Mihai.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Călin Mnerie ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro