Stire

Bătută de către vecin pentru că... a lătrat c?inele

28.10.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru că l-a deranjat lătratul câinelui, Nistor R., şofer în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, şi-a bătut vecina, pensionară în vârstă de 65 de ani.

Incidentul s-a petrecut la finele săptămânii trecute, când femeia, Iulia G., se afla acasă, în gospodărie. Din senin, auzind nişte câini pe stradă, câinele femeii a început să latre. Deranjat la extrem, vecinul femeii, Nistor R., şofer la Finanţele Publice Arad, a ieşit afară ţipând. Iulia G. nu a realizat că acesta strigă pe ea, văzându-şi de treabă prin curte. La un moment dat, femeia şi-a dat seama că expresiile jignitoare îi erau adresate ei şi a încercat să îi explice bărbatului că din cauza câinilor de pe stradă latră şi câinele ei. Nervos la maxim, acesta şi-a înfăşurat mâna într-un material, a intrat în curtea femeii şi s-a îndreptat ţintă spre ea. A apucat-o de gât şi i-a dat câţiva pumni. Victima, care în acel moment se afla singură acasă, nu a apucat să strige după ajutor pentru că a strâns-o atât de tare, încât nu a putut să scoată nici un sunet. În timp ce acesta îi aplica pensionarei o lecţie, soacra agresorului s-a îndreptat către uşă şi l-a strigat. Probabil de frica lui, nici aceasta nu a îndrăznit să intervină.

Bărbatul a lăsat-o pe biata femeie la pământ şi a plecat din curte ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat. A mers acasă, s-a urcat în maşină şi a plecat. Abia după câteva zeci de minute, când s-a întors soţul victimei acasă, acesta a sunat la 112, cerând sprijin autorităţilor.

În urma bătăii aplicate de către Nistor R., femeia s-a ales cu traumatism maxilo-facial, edentaţie extinsă maxilară şi avulsie dentară prin traumatism plus alte leziuni. Conform celor declarate de către purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Arad, Călin Arusti, şoferul Nistor R. şi-a informat şefii despre cele întâmplate şi nu a dorit să comenteze nici un alt aspect legat de acest caz. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate în curtea femeii.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro