Stire

Magazinele arădene s-au pregătit pentru sărbători

28.10.2008 ⋅ 0 comentarii

* Brăduţi şi ornamente pe toate gusturile

Parfumul sărbătorilor de iarnă şi-a făcut deja simţită prezenţa în magazinele şi centrele comerciale arădene. Deşi devreme, comercianţii s-au grăbit să ofere clientelei ornamente specifice sărbătorilor de Crăciun şi Revelion. Preţuri pe toate gusturile şi gamă variată de produse – aceasta este oferta magazinelor care s-au pregătit pentru săbători încă de pe acum.

Moment prielnic pentru comercianţi

Abia am trecut la ora de iarnă, că agenţii comerciali şi-au şi pus deja la punct magazinele cu ornamente şi produse specifice sezonului alb. Pe standurile magazinelor se găsesc deja globuri, ornamente şi figurine, beteală, steluţe şi instalaţii, pomi şi artificii. „Cum oferta de    turism destinată petrecerii sărbătorilor de iarnă „a explodat“,  fiind un moment prielnic alegerii unui loc de vacanţă, de ce nu am oferi de pe acum arădenilor produse de împodobit bradul, casa, curtea sau chiar grădina. Cumpărăturile se fac din timp, în funcţie de buzunar şi doleanţe. De oferta noastră se bucură cel mai mult copiii, pentru că ornamentele par să aducă sărbătorile mai repede“,  spune un comerciant. Rafturile magazinelor sunt frumos amenajate şi împodobite cu steluţe şi figurine, care mai de care mai sugestive şi mai colorate, brazii sunt de pe acum împodobiţi în câteva hipermarketuri, figura Moşului Crăciun apare prevestitoare, iar preţurile sunt pe măsură. Comercianţii profită de pasiunea românului pentru împodobit, ornamentat şi decorat, afişând preţuri piperate la unele dintre articolele puse la vânzare.

Ofertă şi preţ pentru orice dorinţe

Brazii artificiali costă în funcţie de culoare, desime şi lungime, iar preţul nu este tocmai accesibil, decât atunci când calitatea produsului este îndoielnică, de la prima vedere. Un brăduţ mic are un preţ cuprins între 50 de lei şi 100 de lei, iar unul semeţ poate depăşi ca preţ 200 de lei. Globurile, figurinele şi aranjamentele nu sunt tocmai ieftine, preţurile începând de la şase lei, pentru un set de şase globuri simple, şi ajungând până la zeci de lei, pentru un singur ornament sofisticat. De găsit sunt deja şi figurinele delicioase din ciocolată, marţipan ori chiar turtă dulce, cu teme specifice sărbătorilor. Acestea îşi vor face loc sub pomii de iarnă, dând un plus de savoare sărbătorilor. Pentru pasionaţii de artificii, pocnete şi efecte deosebite, se găsesc artificii, petarde, rachete şi tot felul de „produse surpriză“.

Arădenii îşi pot alege produse decorative după buzunar, putând economisi însă, cu riscul ca raportul calitate-preţ să îşi spună cuvântul. Tot ce ne rămâne este să alegem momentul oportun şi suma pe care o putem cheltui şi să plecăm la cumpărături, în aşteptarea frumoaselor sărbători.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro