Stire

CET-ul, analizat de BERD

05.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Consultaţii Băncii Europene pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), care efectuează un studiu de fezabilitate în urma unei finanţări nerambursabile obţinute de BERD pentru CET, vor prezenta pe data de 13 noiembrie un raport preliminar. 

Acest raport va fi prezentat Primăriei Arad, urmând ca la sfârşitul lunii ianuarie să fie făcut public studiul final. Suma destinată acestui studiu se ridică la valoarea de  300 de mii de euro şi este primită de la Guvernul Suediei. În funcţie de rezultatele întocmite de experţi se va decide dacă CET-ul va primi de la BERD împrumutul de 15 miloane de euro, bani folosiţi pentru modernizare.

În timp ce specialiştii BERD efectuează studiul de fezabilitate, conducerea societăţii analizează şi programul de restructurare şi eficientizare. Mai exact, pe data de 25 noiembrie se va decide soarta CET-ului, când are loc AGA. Aceştia vor mai avea o întâlnire şi pe data de 6 noiembrie, însă  nu se va decide nimic până la sfârşitul lunii.

Pregătiţi pentru iarnă

 Reprezentanţii Companiei susţin că iarna aceasta CET-ul stă bine cu stocul de cărbune şi că sunt pregătiţi oricând să facă faţă scăderilor de temperatură.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro