Stire

Cofinanţare ?n Fondul European pentru Pescuit

06.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Prin intermediul Programului Operaţional pentru Pescuit 2007– 2013, s-au aprobat cadrele generale pentru aplicarea procedurilor de evaluare, selecţie, contractare, achiziţii, plată, control şi monitorizare aferentă proiectelor cofinanţate din Fondul European pentru Pescuit.

Această cofinanţare este în valoare totală de 230 milioane euro iar solicitanţii pot depune mai mult de două proiecte pentru asfel de finanţare, în cadrul Programului Operaţional pentru Pescuit, cu condiţia ca primul să fie deja finalizat.

Programul Operaţional pentru Pescuit 2007 – 2013 a fost elaborat astfel încât contribuţia financiară alocată prin Fondul European pentru Pescuit va completa sprijinul financiar acordat la nivel local, regional şi naţional, integrându-se în priorităţile comunităţii.

Obiectivul principal al acestui program îl constituie un sector piscicol competitiv, modern şi dinamic, bazat pe activităţi durabile de pescuit şi acvacultură care ia în considerare aspectele legate de Protecţia Mediului, dezvoltarea socială şi bunăstarea economică.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Roxana Rusu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro