Stire

Poliţiştii l-au prins ?n flagrant

06.11.2008 ⋅ 0 comentarii

În timpul unei razii de rutină a poliţiştilor din cadrul Secţiei nr.1, un tânăr a fost surprins chiar în timp ce încerca să sustragă obiecte dintr-un autoturism parcat pe strada Poetului.

Oamenii legii au trecut imediat la un control corporal, descoperind asupra sa mai multe obiecte destinate pentru forţarea sistemelor de închidere auto şi o pereche de mănuşi textile.

Andrei T., de 22 de ani, a fost preluat imediat de către poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale - furturi auto, care în urma cercetărilor efectuate, au descoperit că tânărul este principalul suspect în cazul unui furt, petrecut în aceeaşi noapte. Se pare că acesta a furat dintr-un autoturism marca Daewoo Matiz, parcat pe strada Foişor. A forţat yala portierei din partea stângă faţă şi a luat un CD-player mp3 „Sony”. Prejudiciul adus proprietarului atinge valoarea de 900 de lei.

Suspectul a fost reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad  cu propunere de arestare preventivă pentru furt calificat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro