Stire

Cetăţenii din Alfa vor parcare cu plată

07.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Locuitorii din Alfa au spus şi ei prezent întâlnirilor cu autorităţiile locale, chiar dacă la fel ca şi în Micălaca marea majoritate a doleanţelor de la adunările anterioare au fost rezolvate sau sunt în curs de finalizare.

Mai mult de atât, pretenţiile celor din Alfa au crescut, cetăţenii cer parcare cu plată, deoarece      s-au săturat ca în fiecare seară să se certe  între ei pentru puţinul loc dintre blocuri. În rest, oamenii s-au interesat despre termenul de finalizare al modernizărilor pe unele străzi şi au cerut autorităţilor să găsească până atunci o soluţie deoarece când plouă este dezastru.

S-a vorbit despre strada Clopoţeilor, Trandafirilor şi Kogălniceanu, dar şi despre faptul că Poliţia nu îşi face datoria şi se fură bănci din Alfa ca în codru.

Edilul şef al Aradului, Gheorghe Falcă, viceprimarul Ovidiu Marian, dar şi directorii tuturor departamentelor din cadrul Primăriei, au stat la dispoziţia cetăţenilor şi au avut răbdare să le asculte păsurile, chiar dacă probleme lor nu au avut de a face cu această instituţie. 

Amintim că aleşii locali efectuează în fiecare primăvară şi toamnă astfel de întâlniri cetăţeneşti. Întâlnirile vor continua săptămâna viitoare în cartierele Bujac (Şcoala Generală nr.9), Grădişte (Şcoala Generală, nr.13) şi Confecţii (Şcoala Generală. Nr3).  

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro