Stire

Furtună ?ntr-un pahar cu apă, la PNŢCD

12.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Gruparea din PNŢCD care doreşte capul conducerii judeţene centrate în jurul lui Claudiu Cristea a mai comis o mişcare. Un comunicat de presă emis de Virgil Florea anunţă o şedinţă a Comitetului de Conducere Judeţean PNŢCD Arad care s-a „convocat şi întrunit statutar” în 8 noiembrie la Beliu şi care a adoptat câteva decizii importante, printre care recunoaşterea BNC din 24 august de la Bucureşti şi supunerea aprobării acestui for a demiterii BCJ pentru „autoritate nestatutară” şi numirea unei comisii interimare formate din 11 membri abilitată să organizeze alegeri în filială şi a gestiona activitatea partidului.

Preşedintele PNŢCD Arad, Claudiu Cristea, ne-a declarat că şedinţa la care se face referire nu a fost statutară. „Se joacă de-a politica. A fost o caricatură de şedinţă. S-au întâlnit vreo zece oameni care vor să schimbe o conducere judeţeană care a fost aleasă de Conferinţa judeţeană”, ne-a declarat Claudiu Cristea.

În continuare, deci, apele în PNŢCD rămân tulburi, deoarece, deşi partidul este departe de gloria de odinioară, ambiţiile pentru funcţii înalte în filială sunt încă vii.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sorin Trocan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro