Stire

Procesul (ex) rutieriştilor a suferit o nouă am?nare

12.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Procesul în care se aflau ca inculpaţi doi foşti agenţi  din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad, a fost din nou amânat, ieri. Deşi nu se află la prima înfăţişare, în lipsa celor doi, instanţa a amânat cauza pentru sfârşitul acestei luni.

Vă reamintim că Petre Prondan şi Ioan Lucian Precup au fost reţinuţi şi escortaţi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad în data 10 din luna martie a acestui an.

La vremea respectivă au existat informaţii că doi poliţişti acceptă bani de la persoanele care încalcă regulile de circulaţie, pentru a „închide ochii” la abateri. Cu o săptămână înainte, a fost organizat un test de integritate pe care cei doi l-au picat, Ioan Lucian Precup acceptând de la investigatorul de probă suma de 500 de lei. Investigatorul a încălcat reguli de circulaţie, iar pentru a scăpa de sancţiune i-a oferit agentului de poliţie suma de 500 de lei, pe care acesta a acceptat-o fără să stea pe gânduri. Acest lucru a dus la organizarea unui flagrant şi reţinerea lor.

La audieri, cei doi şi-au recunoscut fapta, prezentându-şi demisiile din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad. Acum dosarele celor doi se află la Tribunalul Arad şi aşteaptă să fie judecate, însă se pare că suferă amânări peste amânări.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro