Stire

Poliţiştii, ?n acţiune de prevenire a violenţei ?n şcoli

14.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, în colaborare cu alte instituţii, desfăşoară zilele acestea acţiunea numită: „Fii corect! Trăieşte în siguranţă!”, în mai multe unităţi şcolare, şi nu numai.

Oamenii legii speră ca prin acest gen de acţiunii, adresate de această dată în special elevilor de gimanziu, să prevină furturile şi actele de violenţă, dar totodată să sensibilizeze cetăţenii pentru a se implica în prevenirea faptelor săvârşite de elevi.

 

În timpul „Săptămânii prevenirii delicvenţei juvenile”, poliţiştii arădeni vor distribui fluturaşi cu sfaturi de prevenire elevilor din clasele V-VIII, pe tema furturilor, violenţei, distrugerilor şi altor fapte, pentru a nu ajunge autori sau victime ale acestor fapte.

De asemenea,  în şcoli vor avea loc  şi proiecţii video pe tema prevenirii furturilor şi violenţei în rândul elevilor şi dezbateri pe aceste teme.

Partenerii poliţiştilor arădeni în acest program sunt: Autoritatea Teritorială de Ordine Publică Arad, Consiliul Judeţean Arad, Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Arad, Fundaţia Pro-Prietenia şi  mass-media.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro