Stire

Pe fond de criză economică - CNIPMMR lansează un proiect destinat ?ntreprinzătorilor

15.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România - Filiala Arad a lansat proiectul „Networking pentru dezvoltare economică durabilă“, proiect ce îşi propune să consolideze relaţia dintre întreprinderile private mici şi mijlocii în dezvoltarea economică transfrontalieră. Proiectul este implementat în parteneriat cu Camera de Comerţ Industrie şi Agricultură Bekes, Asociaţia de Municipalităţi pentru Dezvoltare Regională din Békés-ul Central şi Universitatea de Vest „Vasile Goldiş” din Arad.

„Prin intermediul proiectului vor fi facilitate, diversificate şi amplificate canalele de colaborare în afaceri, în vederea creării unei baze solide pentru dezvoltarea economică şi socială a întregii zone. Întreprinderile pe care proiectul le vizează sunt cele din zona transfrontalieră Arad - Bekes, active în patru sectoare de activitate: construcţii civile şi industriale, turism, transport, producţie mobilier, personalul operativ al partenerilor şi organizaţiilor asociate, implicate în proiect. De acest proiect vor beneficia 200 de întreprinderi”, a declarat Mihaela Breaz, manager de proiect.

Implementarea proiectului presupune înfinţarea Departamentului pentru Dezvoltarea de Competenţe Antreprenoriale în zona transfrontalieră pentru furnizarea de servicii specifice de consiliere a firmelor din zona Arad – Bekes.

Astfel, va fi elaborată o bază de date complexă cu firme şi oportunităţi de colaborare din cele şase judeţe vizate de proiect, din patru domenii de activitate.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Sandra Stoler ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro