Stire

Weekend negru pe şoselele arădene - Patru tineri accidentaţi grav la Şagu

17.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Patru tineri se zbat între viaţă şi moarte la spital, după ce maşina în care se aflau a fost implicată într-un grav accident de circulaţie care a avut loc la ieşirea din Şagu spre Vinga. Evenimentul s-a produs aseară în jurul orei 23.00, când şoferul unui BMW a apăsat prea tare pedala de acceleraţie fără să ţină cont de ceaţa extrem de densă  şi de şoseaua umedă, ajungând într-un şanţ.

Maşina a fost avariată în proporţie de 80%, iar pentru scoaterea trupurilor dintre fiarele contorsionate ale vehicolului specialiştii de la SMURD şi Descarcerare s-au chinuit zeci de minute. Aceştia ne-au informat că şoferul se afla în stare deosebit de gravă, fără să ne poată da mai multe detalii până ce acesta nu era supus unor investigaţii mai amănunţite, la urgenţele Spitalului Clinic Judeţean. Ceilalţi trei pasageri, două fete şi un băiat, au fost transportaţi cu tot atâtea ambulanţe la spital. Şi starea acestora era gravă.

Poliţiştii ajunşi la faţa locului au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele producerii accidentului. Cu toate acestea, viteza pare să fi fost cauza principală, mai ales că ceaţa densă care s-a aşternut aseară pe DN69 nu te lăsa să circuli cu mai mult de 30 de kilometri la oră.

Vom reveni cu amănunte despre starea tinerilor implicaţi în accident, în numărul nostru de mâine.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro