Stire

Clienţii unui restaurant s-au trezit cu o maşină la masă

17.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru că vroia cu orice preţ să fie cel mai bun şi să demonstreze că are cea „mai tare” maşină, un tânăr din Arad s-a luat la întrecere cu un amic, a pierdut controlul volanului şi s-a izbit puternic de peretele Hotelului Iris. Din cauza impactului puternic, geamul restaurantului s-a spart, bucăţile de sticlă „plonjând” direct pe mesele clienţilor, care au intrat instant  în stare de şoc.

Incidentul s-a produs vineri noaptea, imediat după ora 23.00. Tânărul care se afla la volanul unui autoturism marca Opel, era într-o goană nebună pe străzile oraşului. Dorind să îşi demonstreze talentul într-ale şoferitului şi cât de puternică îi este maşina, acesta s-a luat la întrecere cu un altul, chiar pe strada Andrei Şaguna. Ignorând cu desăvârşire semafoarele şi accelerând nebuneşte, tânărul a pierdut, se pare, controlul volanului, pentru că a intrat în plin în Hotelul Iris. Impactul a fost atât de puternic încât gratiile de la unul dintre geamurile de la subsol, unde se află restaurantul hotelului, s-au făcut praf, bucăţile de sticlă fiind aruncate în interiorul restaurantului, unde se aflau clienţi la mese.

Atât ospătarii cât şi cei care se aflau la masă în acel moment au intrat imediat în stare de şoc. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, însă cuprinşi de panică, cu toţii au părăsit imediat localul.

Un echipaj din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad şi Smurd-ul s-au deplasat la faţa locului, însă şoferul a scăpat fără nici o zgârietură. Martorii susţin că imediat după ce a coborât din maşină, tânărul care se afla la volan se clătina şi era panicat. Deşi există posibilitatea ca din cauza vitezei şi a coliziunii să se fi simţit ameţit, aceştia nu exclud posibilitatea ca tânărul să se fi aflat sub influenţa băuturilor alcoolice. Poliţiştii l-au escortat la spital pentru prelevarea probelor de sânge, însă rutieriştii nu au făcut încă public rezultatul analizei. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele în care s-a produs accidentul.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro