Stire

A ?ncercat să ?şi facă dreptate cu sabia

18.11.2008 ⋅ 0 comentarii

După ce a băut câteva pahare de tărie, într-un bar din Cartierul Aurel Vlaicu, un bărbat s-a luat la ceartă cu câţiva tineri care se aflau prin zonă. Pentru că el era singur iar ei mai mulţi, bărbatul s-a dus ţintă spre casă, de unde a venit cu o sabie, pentru a-şi face dreptate.

Nervos pe tinerii cu care avusese altercaţii în bar, când s-a întors, doar unul din tineri a avut ghinionul să se afle prin zonă. Agresorul l-a urmărit ameninţându-l cu sabia, până la staţia de carburanţi, unde tânărul, împreună cu angajaţii, care s-au speriat de moarte când l-au văzut pe agresor cu sabia, au intrat în benzinărie, blocând uşa de acces. Supărat că tânărul căruia vroia să îi aplice „o corecţie” se află închis înăuntru, bărbatul a distrus cinci bidoane de ulei şi un bidon cu vaselină, lucruri care se aflau expuse pe platoul benzinăriei.

Pentru că au văzut că acesta devine tot mai agresiv, angajaţii benzinăriei au sunat imediat să solicite ajutor din partea poliţiştilor. Oamenii legii au venit imediat la faţa locului şi l-au reţinut pe Alexandru V., de 42 de ani, însoţindu-l la Secţia de poliţie nr. 1, unde i-au întocmit dosar penal.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro