Stire

După ce şi-au văzut moartea cu ochii, au scăpat ca prin minune

18.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Doar o minune i-a scăpat cu viaţă pe cei patru tineri implicaţi în accidentul rutier petrecut duminică seara pe drumul ce leagă Aradul de Timişoara, la ieşirea din localitatea Şagu. Deşi şoferul se afla la un pas de moarte, acum acesta se află în afara oricărui pericol.

SMURD-ul, care a ajuns în doar câteva minute la locul accidentului, i-a acordat primul ajutor şoferului, imediat după ce pompierii din cadrul echipei de Descarcerare l-au scos de sub adunătura de fiare, inconştient şi la un pas de tragedie. Deşi s-au chinuit mai bine de 20 de minute până i-au scos din autoturismul BMW, distrus în totalitate, ceilalţi trei pasageri au fost transportaţi cu câte o ambulanţă la UPU, din cadrul Spitalului Clinic Judeţean Arad.

În dimineaţa zilei de ieri, doi dintre tineri au fost externaţi, ceilalţi doi rămând în continuare sub strictă supraveghere medicală. Cei prezenţi la faţa locului au rămas surprinşi că în ciuda faptului că şoferul avea viteză, iar maşina a fost făcută praf, cei patru tineri au scăpat cu viaţă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro