Stire

Hoţ demascat de camere de supraveghere

18.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Un bărbat din Pâncota a vrut să fure din curtea vecinului, însă l-au dat de gol camerele de supravegheat, despre a căror existenţă hoţul nici măcar nu ar fi bănuit.

Ioan M. se afla la piaţă, când un bărbat din localitate a intrat în curte, găsind cheia legată cu aţă de poartă. Pentru că a ştiut că nu este nimeni acasă, bărbatul a rupt plasa de ţânţari de la un geam care era deschis şi a intrat în camere. A început să caute printre lucruri, încercând să găsească obiecte de valoare sau bani. A găsit doar suma de 450 de lei, care erau lăsaţi la vedere de către proprietari şi, bucuros, a plecat în grabă, înainte ca Ioan M. să se întoarcă acasă. Norocul însă nu a fost de partea hoţului, pentru că proprietarul avea în locuinţă instalată o cameră de supraveghere, care a surprins imagini clare cu persoana care a pătruns în locuinţă.

Pentru că vroia să dea de urma hoţului, Ioan M. a mers într-un suflet la Postul de Poliţie din localitatea Pâncota, unde a vizionat împreună cu poliţiştii întreaga filmare. În doar câteva ore oamenii legii au reuşit să îl prindă pe hoţ, pe care l-au identificat în scurt timp. Tânărul, Ioan B., de 24 de ani, şi-a recunoscut fapta, imediat după ce a văzut imaginile filmate cu camera de supravegheat.

Acesta s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracţională a hoţului.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro