Stire

De supărare, şi-a dat foc ?n centrul satului

19.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Pentru că s-a certat cu soţia, s-a hotărât să îşi dea foc în centrul satului Adea, chiar în faţa barului. Un bărbat din satul Adea a reuşit să îşi pună viaţa în cumpănă după ce s-a stropit cu diluant şi şi-a dat foc, la ieşirea din barul din localitate.

Martorii spun că nici nu le-ar fi trecut prin cap că bărbatul ar fi capabil să facă aşa ceva. Se pare că totul a pornit din cauza certurilor familiale pe care le avea în ultima vreme. Localnicii spun că de când  s-a întors acasă din străinătate, unde a muncit timp de câteva luni, nu se mai înţelegea cu soţia, fiind mereu supărat şi îngândurat. După ce băuse câteva pahare de alcool, ca să îşi înece necazurile, bărbatul a prins curaj şi a decis să îşi încheie socotelile cu viaţa. A ieşit liniştit din bar, şi-a turnat diluant pe haine, după care şi-a dat foc.  Cât ai clipi, corpul bărbatului a început să ardă ca o torţă. Deşi sătenii au sărit imediat să îl scape de flăcări, a fost mult prea târziu, pentru că a fost ars aproape 80%.

Echipajul SMURD s-a deplasat imediat la faţa locului şi l-a transportat de urgenţă la Spitalul Clinic Judeţean Arad. Momentan bărbatul se află internat la secţia Terapie Intensivă, însă medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte şansele acestuia de a scăpa cu viaţă.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro