Stire

Elevii ?nvaţă să fie responsabili

19.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Elevii din clasele a IV–a de la Şcoala Gen. Nr. 6 Arad, îndrumaţi de inst. Ciule Irina, Bejan Mihaela şi Guzan Teodora, au demarat proiectul  „Copiii de azi, cetăţeni responsabili de mâine”, care se va desfăşura în cursul acestui an şcolar.

În cadrul acestui proiect, elevii au primit vizita reprezentanţilor Inspectoratului de  Jandarmerie Judeţean Arad, a maiorului Lucian Nemeş şi a sergentului major Marius Cociuban.

Activitatea desfăşurată a avut ca scop prevenirea şi pregătirea antiinfracţională a elevilor. Cu acest prilej copiii au aflat detalii despre apelul în caz de nevoie către instituţia Jandarmeriei la numărul de urgenţă 514.900, după care au vizionat  un film care a surprins câteva misiuni executate de către Inspectoratul de Jandarmerie Judeţean Arad şi demonstraţii de autoapărare.

Elevii s-au dovedit extrem de interesaţi de cele aflate, au adresat întrebări şi au participat activ la discuţii. Cu multă plăcere, copiii au acceptat invitaţia de a face pe viitor o vizită la sediul Inspectoratului de Jandarmerie Judeţean Arad.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro