Stire

Expo Arad se pregăteşte de ECOMEDIU

21.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Expo Arad Internaţional organizează, în perioada 26 - 28 noiembrie, în colaborare cu Ministerul Mediului şi Dezvoltării Durabile, ediţia   a VI-a a Târgului ECOMEDIU – târg internaţional de utilaje, aparate şi echipamente pentru investigarea, analiza şi controlul calităţii apei, aerului, solului, utilaje de salubritate şi igienă urbană. De asemenea, tot în cadrul acestui târg va avea loc şi conferinţa „Practici şi Experienţe în Protecţia Mediului”. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc pe data de 26 noiembrie, la ora 10.00, în incinta pavilionului B, sala de conferinţe.

Organizatorii evenimentului declară că, „Ecomediu este singurul târg din România anunţat pe site-ul  Comisiei Europene de la Bruxelles”. Ca urmare a acestui fapt, pe parcursul celor trei zile, va fi prezent la târg un reprezentant al Comisiei Europene, din departamentul de Mediu.

Partenerii implicaţi în organizarea acestei manifestări sunt Unimpresa Italia, prin Boma Company, Inter Business Promotion & Consulting. Şi la acest târg transportul este gratuit pe traseul Podgoria-Gară-Fortuna-Expo Arad Internaţional şi retur. Programul de vizitare este miercuri, joi, vineri între orele  10.00-18.00.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Claudia Untaru ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro