Stire

Tineri timişoreni, la furat ?n magazinele arădene

21.11.2008 ⋅ 0 comentarii

Trei băieţi din Timişoara au fost prinşi în timp record de poliţiştii arădeni, după ce au jefuit un magazin situat chiar în centrul oraşului Arad.

În doar câteva minute, cei trei tineri au spart vitrina unui magazin de pe Bulevardul Revoluţiei, unde se găseau haine sport de firmă, şi-au umplut maşina, care era parcată tocmai în faţa magazinului, iar apoi au pornit în grabă spre casă. Norocul nu a fost de partea lor, pentru că deşi era ora 04.15, un arădean a văzut totul de la geamul locuinţei sale şi a sunat imediat la poliţie. Din cele declarate de acesta, cei trei se deplasau cu un autoturism Mercedes de culoare albă.

„Cu maximă operativitate, personalul de serviciu al unităţii a anunţat toate echipajele de poliţie aflate în teren, care în numai 15 minute au reuşit despistarea şi prinderea în flagrant a celor trei suspecţi”, a declarat inspector principal Camelia Tuduce, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei Arad.

Tinerii au fost pur şi simplu blocaţi în trafic de poliţişti, în Cartierul Aradul-Nou, de unde intenţionau să ajungă în Timişoara. Asupra lui Adrian Ciprian B., de 36 de ani, Florin B., de 20 de ani, şi Marius B., de 23 de ani, au fost găsite mai multe articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de 7.000 de lei.

Poliţiştii i-au reţinut pe cei trei, care vor fi zilele acestea prezentaţi instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru furt calificat.

Sursa: Glasul Aradului

Autor: Anca Barbură ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Aradului
fashiondays.ro