Stire

Nagy: ?Nu-şi au rost poveştile, trebuie să c?ştigăm partida cu S?nnicolaul Mare?

27.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Gloria Arad porneşte astăzi la drum în returul actualei ediţii a Ligii a III-a. După ce în iarnă a fost foarte aproape de a se desfiinţa, gruparea arădeană a renăscut datorită oamenilor de afaceri Jean Copil, Sandu Ion şi Gheorghe Cosma. Nu mai este un secret pentru nimeni că echipa e pregătită acum de cuplul Popa-Nagy, iar în spatele acestora se află Gigi Borugă şi Marcel Coraş. Cu aceşti oameni la timonă, e clar că obiectivul echipei nu poate fi altul decât promovarea în eşalonul doi. „Este adevărat că obiectivul echipei este promovarea în Liga a II-a. A şi fost anunţat, din câte ştiu eu, în presă, la prezentarea lotului de la «Coandi»”, a declarat Roland Nagy. Mai mult, Jean Copil a plusat şi a declarat la momentul respectiv că se doreşte accederea în cupele europene în cel mult patru ani (!!!).
În această iarnă s-au adus jucători importanţi, Gloria realizând nu mai puţin de nouă transferuri. Cel mai costisitor transfer a fost cel al lui Dumitru Copil. Pentru cumpărarea acestuia de la Hearts of Midlothian, gruparea arădeană a cheltuit aproape 100.000 de euro. În afara lui Mitruţ, la Gloria au mai ajuns Cososchi (Poli Iaşi), Enciu, Ignea, Ştreangă (Albina), Lucian Todea (liber de contract), Toc (Atletico), Nikolov (Minerul Motru), Bălgrădean (Liberty Salonta). În afara acestora au mai sosit la echipă şi doi coreeni, Lee şi Jo, dar aceştia nu au încă drept de joc la Gloria.
Lotul Gloriei pentru returul actualei ediţii de campionat este următorul: Bălgrădean, Bujor, Nica (portari), Anca, Ban, Copil, Cososchi, Dubeştean, Enciu, Gligor I, Gligor II, Ignea, Nikolov, Manea, Popa, Pleşca, Sălăjan, Ştreangă, Lucian Todea, Toc, Ţucudean, Brânduşe.
Astăzi, Gloria va juca primul joc din retur, contra timişorenilor de la Sânnicolau Mare. „Ce să spun de acest joc? Nu au rost poveştiile şi declaraţiile lungi. Vrem victoria. Cele trei puncte să rămână la Arad. Nu au rost alte poveşti”, a declarat Roland Nagy. „Echipa nu are nevoie de paşi greşiţi, deoarece la finalul sezonului trebuie să promovăm. Acesta este obiectivul. Nu poate fi altul la investiţiile făcute la club”, a mai recunoscut antrenorul principal de la Gloria. Altfel, să mai spunem că marţi, gruparea arădeană va disputa restanţa cu Poli II. Partida de astăzi este programată să înceapă la ora 14 şi se dispută pe terenul sintetic Şega. „Următorul joc de pe teren propriu se va disputa cel mai probabil în Sânicolau Mic, acolo unde în această perioadă se lucrează intens la respectiva bază sportivă”, a concluzionat Nagy.

Sursa: Observator.info

Autor: Daniel Berar ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro