Stire

Automobil Club Rom?n a sărbătorit ieri 105 ani de existenţă

28.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Automobil Clubul Român, filiala Arad, a sărbătorit ieri împlinirea a 105 ani de existenţă. În cadrul întâlnirii, reprezentanţilor membrilor ACR de ieri a fost prezentat bilanţul activităţii în perioada 2004-2009 şi au fost desemnaţi delegaţii la Conferinţa Naţională, precum şi alegerea Consiliului de Conducere, a Cenzorului şi a Comisiilor de probleme.

„ Filiala ACR Arad a fost dotată în cursul anului 2008 cu un autocamion nou, iar pentru solicitările numeroase pentru ajutorul de urgenţă s-a introdus practica externalizării serviciilor în acest domeniu prin parteneriate cu firme de presitigiu de profil. Dacă în urmă cu trei ani, activitatea de asistenţă rutieră înregistra pierderi mari, în urma măsurilor luate a fost făcută posibilă dezvoltarea bazei materiale. Toate solicitările membrilor ACR aflaţi în dificultate pe şoselele din străinătate au fost rezolvate în timp optim de către flotele de asistenţă rutieră ale cluburilor partenere”, a declarat Victor Jucu, director ACR, filiala Arad.  În ultima perioadă s-au cumpărat un număr important de autoturisme Logan şi Matiz pentru şcoala de şoferi. Preocuparea actuală se referă în momentul de faţă la încheierea a cât mai multe contracte de colaborare cu liceele şi universităţile arădene, în vederea atragerii unui număr mare de cursanţi, oferindu-li-se un tarif redus. „ Este foarte important faptul că la controalele realizate de organele de poliţie din unele judeţe asupra fenomenelor de corupţie din şcolile de şoferi, în sistemul ACR nu au fost înregistrate astfel de cazuri”.„Vom acorda servicii noi de lucrări de întreţinere, prin preluarea autoturismului de la domiciliu şi vom avea grijă să perfecţionăm cunoştinţele profesionale ale lucrătorilor din ACR. De asemenea, vom acorda distincţii conducătorilor care nu sunt implicaţi în accidente de circulaţie şi vom asigura autoturisme membrilor pe parcursul reparaţiilor care durează mai mult”, completează Victor Jucu.
Vor mai fi organizate acţiuni comune cu Poliţia Rutieră, în ceea ce priveşte siguranţa circulaţiei şi se va asigura în continuare asistenţă în vederea preschimării permisului de conducere şi a certificatului de înmatriculare. Ca o apreciere a activităţii naţionale şi internaţionale desfăşurată, Automobil Clubul Român a fost invitat să adere în 2007 la Carta Europeană a Sigurnaţei Rutiere, iar în 2008 i-a fost atribuit de Consiliul Europei, Diploma de Excelenţă pentru activitatea depusă pe linia Siguranţei Circulaţiei Rutiere.

Sursa: Observator.info

Autor: Nicoleta Boşnigeanu ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro