Stire

Sorin Cirţi este noul director al ?Finanţelor?

28.02.2009 ⋅ 0 comentarii

Mult zvonitele schimbări de la şefia Finanţelor Publice Arad au ajuns să se confirme. Petru Haş, fostul director executiv a fost transferat din această funcţie, devenind director executiv adjunct, iar în locul său va fi numit Sorin Cirţi. 

Potrivit Ordinelor semnate de ministrul Finanţelor Publice, Gheorghe Pogea, şi preşedintele Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, Sorin Blejnar, în structura de conducere a DGFP Arad, ieri, au avut loc schimbări importante.
Sorin Cirţi, comisar şef la Garda Financiară Arad, a fost detaşat pe o perioadă de maximum şase luni la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad în funcţia publică de conducere, ca director executiv.  “Începând de luni îmi voi prelua atribuţiile de director executiv la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Arad. Pot să spun că această numire este un pas înainte în carieră. Este un lucru important pentru un funcţionar public care ajunge într-o funcţie de conducere. Bineînţeles că noua funcţie implică responsabilităţi noi, o problematică diferită, o nouă structură”, ne spune Sorin Cirţi, noul director executiv al DGFP Arad.
Petru Haş, fostul director executiv, a fost mutat definitiv din această funcţie, devenind director executiv adjunct - pentru Activitatea de metodologie şi administrare a veniturilor statutului din cadrul DGFP Arad. O altă schimbare constă în transferul definitiv a Cameliei Dogaru din funcţia de şef AFP pentru contribuabili mijlocii, în funcţia publică de conducere de director executiv adjunct în activitatea de inspecţie fiscală din cadrul DGFP Arad. 
În ceea ce priveşte preluarea conducerii la Garda Financiară, aceasta se va face în următoarele zile, până atunci interimatul va fi asigurat de unul dintre şefii de birou.

Sursa: Observator.info

Autor: Simina Roz ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro