Stire

Becali a negociat v?nzarea clubului Steaua

01.03.2009 ⋅ 0 comentarii

Finanţatorul grupării FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, sâmbătă seară, într-o emisiune televizată, că el cere 80 de milioane pentru a vinde clubul din Bulevardul Ghencea, însă posibilul cumpărător, Shon Mekyten, consideră suma prea mare."Sunt la mine acasă acum, negociem. Pentru bani mulţi e de vânzare Steaua . Mi-a zis că îl interesează numai Steaua. Eu cred că el e de încredere, are un business mare. Din politeţe, din bun simţ, am zis că să-l primesc cu ospitalitate. Nu aveam de gând să vând Steaua, dar mi-a venit o dambla să vând Steaua, să cumpăr altă echipă şi să demonstrez ce bun manager e Becali. Nu glumesc, oamenii sunt la mine în casă, e şi Nati Meir. Oferta mea e de 80 de milioane, ei nu au făcut încă nicio ofertă. Suma corectă e suma pe care o cer eu. Eu vând Steaua cu 80 de milioane. Omul spune că eu ca şi cumpărător vrea să cumpere ieftin, iar eu vreau să vând scump. Cu alte cuvinte nu cred că se va realiza afacerea", a spus Becali la GspTv.

Finanţatorul a afirmat că dacă ar vinde clubul Steaua ar cumpăra o altă grupare din Liga I , posibil Unirea Urziceni sau Rapid. "Am investit cam 40 de milioane la Steaua până acum iar jucătorii valorează cam 15 milioane. Dacă nu aveam ok-ul de la altă echipă să o cumpăr, nu negociam acum. Suporterii de la Rapid mereu îmi spuneau că eu trebuia să fiu la ei. Voi cumpără o echipă cu care voi câştiga campionatul încă de anul ăsta", a mai spus Becali.

Becali a afirmat că una din cauzele pentru care ar vinde Steaua este atitudinea suporterilor faţă de el: "Contează şi atitudinea suporterilor. Eu dau bani şi sunt înjurat. Nu jocul echipei m-a deranjat, sunt alte elemente care m-au deranjat. Azi am primit 30.000 de euro amendă pentru meciul cu Fiorentina din cauza atitudinii suporterilor. Şi atunci, pentru ce? Dacă nu vând, voi lua măsuri cu suporterii. Următorul pas în legătură cu suporterii e că 20-30 dintre ei nu vor mai intra pe stadion. La Braşov, clubul nu-şi va lua răspunderea pentru suporteri".

Sursa: Observator.info

Autor: Observator ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Observator.info
fashiondays.ro