Si a fost Targul VICII SI DELICII la EXPO ARAD
09.10.2017 ⋅ 0 comentarii
In perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri si nu numai au avut parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii.
Aceasta prima editie a adunat peste 30 de reprezentanti ai industriei vinului din intreaga tara si din stainatate, dar si o selectie de rasfaturi exclusiviste din categoriile: beri artizanale, bauturi spirtoase, mezeluri, branzeturi si dulciuri de calitate superioara.
Targul Vicii si Delicii a oferit o experienta completa. Incepand cu mancaruri delicioase, gatite de Chefi celebri, cum este Adi Hadean impreuna cu cei mai priceputi Chefi din Arad, continuand cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea si terminand cu deserturi savuroase, gusturile tuturor vizitatorilor au fost rasfatate.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, organizatorul targului, considera ca Aradul poate gazdui evenimente elegante, frumoase si de anvergura. Localizarea targului este una extrem de generoasa, centrul expozitional Expo Arad fiind cel mai mare si mai modern din vestul tarii si al doilea ca dimensiune dupa Romexpo.
Programul Targului
Sambata, 7 octombrie
13:00 Deschiderea oficiala
14:00-15:00 Live cooking cu Adi Hadean
14:00-15:00 Workshop „Asocierea preparatelor culinare cu vinurile” cu Sergiu Nedelea (in cadrul live cooking-ului)
17:00-18:00 Workshop „Vinul nostru cel de toate zilele” cu Sergiu Nedelea
16:00 – 21:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni
19:00 Licitatie caritabila
21:00 Inchidere
Duminica, 8 octombrie
13:00 Deschidere
13:00 – 20:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni
15:00-16:00 Workshop „Vinul intre Retailer si HoReCa” cu Sergiu Nedelea
20:00 Inchiderea evenimentului
Biroul de presa al CCIAIn perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri si nu numai au avut parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii.
Aceasta prima editie a adunat peste 30 de reprezentanti ai industriei vinului din intreaga tara si din stainatate, dar si o selectie de rasfaturi exclusiviste din categoriile: beri artizanale, bauturi spirtoase, mezeluri, branzeturi si dulciuri de calitate superioara.
Targul Vicii si Delicii a oferit o experienta completa. Incepand cu mancaruri delicioase, gatite de Chefi celebri, cum este Adi Hadean impreuna cu cei mai priceputi Chefi din Arad, continuand cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea si terminand cu deserturi savuroase, gusturile tuturor vizitatorilor au fost rasfatate.
Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, organizatorul targului, considera ca Aradul poate gazdui evenimente elegante, frumoase si de anvergura. Localizarea targului este una extrem de generoasa, centrul expozitional Expo Arad fiind cel mai mare si mai modern din vestul tarii si al doilea ca dimensiune dupa Romexpo.
Programul Targului
Sambata, 7 octombrie
13:00 Deschiderea oficiala
14:00-15:00 Live cooking cu Adi Hadean
14:00-15:00 Workshop „Asocierea preparatelor culinare cu vinurile” cu Sergiu Nedelea (in cadrul live cooking-ului)
17:00-18:00 Workshop „Vinul nostru cel de toate zilele” cu Sergiu Nedelea
16:00 – 21:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni
19:00 Licitatie caritabila
21:00 Inchidere
Duminica, 8 octombrie
13:00 Deschidere
13:00 – 20:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni
15:00-16:00 Workshop „Vinul intre Retailer si HoReCa” cu Sergiu Nedelea
20:00 Inchiderea evenimentului
Biroul de presa al CCIA
Sursa: ARQ
Autor: Vasile Zărăndan ⋅