Local

Si a fost Targul VICII SI DELICII la EXPO ARAD

09.10.2017 ⋅ 0 comentarii

In perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri si nu numai au avut parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii.

Aceasta prima editie a adunat peste 30 de reprezentanti ai industriei vinului din intreaga tara si din stainatate, dar si o selectie de rasfaturi exclusiviste din categoriile: beri artizanale, bauturi spirtoase, mezeluri, branzeturi si dulciuri de calitate superioara.

Targul Vicii si Delicii a oferit o experienta completa. Incepand cu mancaruri delicioase, gatite de Chefi celebri, cum este Adi Hadean impreuna cu cei mai priceputi Chefi din Arad, continuand cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea si terminand cu deserturi savuroase, gusturile tuturor vizitatorilor au fost rasfatate.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, organizatorul targului, considera ca Aradul poate gazdui evenimente elegante, frumoase si de anvergura. Localizarea targului este una extrem de generoasa, centrul expozitional Expo Arad fiind cel mai mare si mai modern din vestul tarii si al doilea ca dimensiune dupa Romexpo.

Programul Targului

Sambata, 7 octombrie

13:00 Deschiderea oficiala

14:00-15:00 Live cooking cu Adi Hadean

14:00-15:00 Workshop „Asocierea preparatelor culinare cu vinurile” cu Sergiu Nedelea (in cadrul live cooking-ului)

17:00-18:00 Workshop „Vinul nostru cel de toate zilele” cu Sergiu Nedelea

16:00 – 21:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni

19:00 Licitatie caritabila

21:00 Inchidere

Duminica, 8 octombrie

13:00 Deschidere

13:00 – 20:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni

15:00-16:00 Workshop „Vinul intre Retailer si HoReCa” cu Sergiu Nedelea

20:00 Inchiderea evenimentului


Biroul de presa al CCIAIn perioada 7-8 octombrie, la Expo Arad, iubitorii de vinuri si nu numai au avut parte de o experienta deosebita la prima editie a targului de vinuri si salon gastronomic, Vicii si Delicii.

Aceasta prima editie a adunat peste 30 de reprezentanti ai industriei vinului din intreaga tara si din stainatate, dar si o selectie de rasfaturi exclusiviste din categoriile: beri artizanale, bauturi spirtoase, mezeluri, branzeturi si dulciuri de calitate superioara.

Targul Vicii si Delicii a oferit o experienta completa. Incepand cu mancaruri delicioase, gatite de Chefi celebri, cum este Adi Hadean impreuna cu cei mai priceputi Chefi din Arad, continuand cu vinuri asortate de renumitul somelier Sergiu Nedelea si terminand cu deserturi savuroase, gusturile tuturor vizitatorilor au fost rasfatate.

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad, organizatorul targului, considera ca Aradul poate gazdui evenimente elegante, frumoase si de anvergura. Localizarea targului este una extrem de generoasa, centrul expozitional Expo Arad fiind cel mai mare si mai modern din vestul tarii si al doilea ca dimensiune dupa Romexpo.

Programul Targului

Sambata, 7 octombrie

13:00 Deschiderea oficiala

14:00-15:00 Live cooking cu Adi Hadean

14:00-15:00 Workshop „Asocierea preparatelor culinare cu vinurile” cu Sergiu Nedelea (in cadrul live cooking-ului)

17:00-18:00 Workshop „Vinul nostru cel de toate zilele” cu Sergiu Nedelea

16:00 – 21:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni

19:00 Licitatie caritabila

21:00 Inchidere

Duminica, 8 octombrie

13:00 Deschidere

13:00 – 20:00 Live cooking cu cei mai buni chefi aradeni

15:00-16:00 Workshop „Vinul intre Retailer si HoReCa” cu Sergiu Nedelea

20:00 Inchiderea evenimentului


Biroul de presa al CCIA

Sursa: ARQ

Autor: Vasile Zărăndan ⋅

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro