Zilele trecute la Camera de Comert, Industrie si Agricultura Arad a avut loc examenul de absolvire a cursului de calificare BUCATAR
24.06.2019 ⋅ 0 comentarii
"Programul iti dezvolta abilitati fundamentale pentru meseria de Bucatar, iti stimuleaza imaginatia si creativitatea si iti pune la dispozitie toate instrumentele de care ai nevoie pentru a fi un bun Bucatar" , declara domnul Gheorghe Seculici -presedintele CCIA Arad.
Cursul s-a adresat tuturor persoanelor interesate de domeniul culinar, atat celor care doresc sa profeseze ca bucatari calificati, cat si celor care doresc sa isi imbunatateasca abilitatile in bucatarie.
Tematica cursului:
pregatirea si depozitarea diverselor feluri de mancare (antreuri calde si reci,fripturi, gustari calde si reci, mancaruri din carne,mancaruri din legume ,orez , paste fainoase, dulciuri , fonduri glace, mancaruri din peste si fructe de mare, salate si sosuri)
manipulare cutit profesional
pregatirea stocurilor
sosuri
forcemeats si aluaturi
instructiuni privind siguranta, igiena, organizarea
"Partea practica a cursului, s-a derulat cu materia prima pe masa, avand deosebita placere sa avem ca lector invitat pe CHEF Marcela .
Certificatele obtinute la absolvirea cursului au recunoastere nationala si internationala si sunt emise de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale", declara Prof. Carmen Crisan - managerul Centrului de Formare Profesionala al CCIA Arad.
Informatii si inscrieri pentru urmatorul curs - telefon 0730188299.
Sursa: ARQ
Autor: Vasile Zărăndan ⋅