Local

Incendii lichidate ca urmare a intervenției polițiștilor locali

10.02.2020 ⋅ 0 comentarii

Intervenția promptă a polițiștilor locali cu atribuții de ordine publică a făcut ca două incendii de proporții (dintre care unul s-ar fi putut solda cu pierderi de vieți omenești), izbucnite în două cartiere ale orașului, să fie lichidate la timp. 

Ajunse rapid la fața locului, echipajele operative aflate în patrulare în zonele Sânnicolau Mic și Gai au apelat, de îndată, numărul unic de urgență 112, solicitând intervenția Detașamentului de Pompieri „Vasile Goldiș” din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Arad.

Au ars, totuși o miriște din proximitatea balastierei 1 situate în vecinătatea albiei râului Mureș, în zona  Sânnicolau Mic, precum și un perimetru din apropierea unității militare Gai, în vecinătatea zonelor rezidențiale localizate pe strada Bogdan Voievod și  strada Nouă. În acest de-al doilea caz, intervenția echipajului operativ al DGPLA a avut un rol decisiv, în condițiile în care o persoană găsită dormind într-o anexă aflată la doar câțiva metri de locul de desfășurare a incendiului a fost evacuată la timp din respectiva locație. Sosite de urgență la fața locului, echipele de pompieri au demarat procedurile de lichidarea incendiilor ce riscau să se propage în zonele adiacente perimetrelor afectate.

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro