Local Stire

Săvârșin - una dintre comunele cu cele mai multe investiții din județ

16.03.2020 ⋅ 0 comentarii

O vorbă din bătrâni spune că „Omul sfințește locul,, și este cât se poate de adevărat acest lucru. Omul poate face colț de rai din locul unde trăieste, dacă își dorește cu adevărat acest lucru.

Pe Ioan Vodicean l-am cunoscut cu mulți ani în urmă însă din prima clipă mi-a lăsat o impresie foarte bună prin felul lui de a fi și prin respectul și caracterul lui frumos ca om. Pot să spun cu maximă sinceritate că, după atâția ani, a rămas același om onest și de omenie, într-o lume în care oamenii se schimbă de la o zi la alta, însă dincolo de acestea Ioan Vodicean este un primar foarte gospodar, un primar care își face timp și stă de vorbă cu fiecare om din comună în parte, deși are foarte mult de lucru, pentru că nu e ușor să gospodărești o comună foarte mare ca suprafață de aproximativ 25.000 hectare și nouă localități în componența ei, sate așezate de la poala munților Zărandului așa cum este Troașul și până dincolo de râul Mureș la Căprioara ori Valea Mare. Sunt multe probleme în comună, însă primarul Ioan Vodicean le face față pentru că așa cum spunea chiar dânsul, nu ar putea trăi departe de acest tărâm de basm, fiind legat sufletește de aceste locuri minunate, de mic copil.

Printre primele comune

De aceea ca primar face totul cu multă dragoste pentru aceste locuri și mai ales pentru oamenii comunei iar atunci când faci un lucru din suflet, Dumnezeu este de partea ta și îți dă putere și înțelepciune, astfel că astăzi comuna Săvârșin este printre primele comune din județul Arad la capitolul investiții.

Citeste mai mult...

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro