Informatii

TESTAREA POPULAŢIEI – URGENŢĂ NAŢIONALĂ ! APELUL MIŞCĂRII DE PROTECŢIA CONSUMATORILOR

23.03.2020 ⋅ 0 comentarii

InfoCons şi Federaţia Asociaţiilor de Consumatori trag un semnal de alarmă cu privire la testarea preventivă a popultaiei pentru depistarea COVID-19.

Este singura şansă reală pe care o are România în acest moment, pentru a nu ajunge într-o stare de colaps, pentru a da o şansă reală României în vederea combaterii acestui virus.

O persoană depistată la timp poate însemna zeci de alte vieţi salvate.

Un om prevenit face cât doi !

În cazul în care nu vor fi luate măsuri de urgenţă pentru testarea în masă a populaţiei ca primă măsura în combaterea acestui virus, situaţia se va înrăutăţi în mod accelerat.

 

Sperăm ca autorităţile vor lua act de toate aspectele menţionate mai sus, având în vedere că trecem printr-o perioadă foarte grea iar  acesta este un subiect extrem de sensibil într-o perioadă grea pentru consumatorul şi cetăţeanul român .


Federaţia  Asociaţiilor de Consumatori (F.A.C.)  persoană juridică de drept privat, reprezentativă, care susţine şi protejează drepturile şi interesele organizaţiilor neguvernamentale care activează în domeniul protecţiei consumatorilor şi care au ca scop apărarea drepturilor şi intereselor legitime ale consumatorilor, în general la care au afiliat  principalele organizaţii de profil active de pe teritoriul României împreună cu InfoCons  – Asociaţie Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România membră cu drepturi depline în Organizaţia Mondială Consumers International.

 

“ Este momentul oportun în a fi solidari şi doar împreună şi adoptând o9atitudine putem trece peste această criză. Testarea preventivă a populaţiei este o şansă reală pentru parinţii, copii şi bunicii noştrii, în final pentru NOI toţi. Autorităţile publice au obligaţia să nu mai amâne sub nicio formă efortul public de realizare a unei Campanii preventive de testare a populaţiei.”

 Sorin Mierlea – Preşedinte InfoCons 

Sursa:  InfoCons 

fashiondays.ro