Național Social Stire

Custodele Coroanei, Margareta, își serbează ziua de naștere. Mesajul de încurajare transmis românilor

26.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Custodele Coroanei, Margareta, îşi sărbătoreşte astăzi ziua de naştere, prilej cu care a adresat românilor, prin intermediul unui VLOG, un mesaj de încurajare, în care afirmă că în condiţiile restricţiilor impuse de epidemia de coronavirus, "viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră".

"Astăzi, sărbătoresc ziua mea de naştere în îngrijorare şi confuzie. Vă mulţumesc celor care trimiteţi mesaje de felicitare. Îmi doresc în aceste clipe să pot să vorbesc cu voi, să vă spun ceea ce simt. Trăim cu toţii în această perioadă momente de singurătate şi de nedumerire. Este ca şi cum viaţa noastră s-a schimbat şi merge anapoda. Nu avem certitudine pentru viitorul apropiat, avem mai degrabă îngrijorare decât frică. Îngrijorare pentru familia mea şi pentru mine, dar şi pentru cei de lângă mine, cei cu care lucrez zi de zi. Ca şi voi găsesc dificil să fiu izolată şi să nu pot să văd oamenii în jurul meu, oamenii dragi. Ştiu cât de mare poate fi plictiseala unei zile şi revolta că trebuie să stau acasă, izolată într-un spaţiu închis, dar este limpede că acesta este cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru semenii mei şi pentru mine. 

Vă rog să urmăriţi sfaturile medicale pe care le primim la televiziune şi pe internet. Viitorul nostru stă numai şi numai în mâna noastră, în voinţa noastră. M-am simţit inspirată şi am fost impresionată de ceea ce fac oamenii pentru a fi alături şi pentru a-i ajuta pe cei de aproape. În Italia, vecinii ies pe balcoane şi cântă împreună. În Spania, mulţi oameni îi ajută pe ceilalţi aducând mâncare la uşa celor care nu pot ieşi. În România, e... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro