Național Stire

Aproape 6.000 de români au fost amendați în primele 24 de ore de carantină totală

27.03.2020 ⋅ 0 comentarii

Aproape 6.000 de români care nu au respectat măsurile carantinei totale au fost prinși pe străzi și s-au ales cu amenzi usturătoare, în primele 24 de ore de când au intrat în vigoare articolele din Ordonanța militară 3 pentru încetinirea răspândirii cazurilor de infectare cu coronavirus, informează digi24.

Polițiștii vorbesc despre situații absolut incredibile. Cosmin Andreica, reprezentant al polițiștilor: ”Am avut cazul unui tânăr care a fost depistat de o patrulă de poliție în timp ce avea asupra sa o pungă cu un peștișor în apă pe care susținea el că îl plimbă și că este animalul său de companie.  Un bărbat a plecat la plimbare cu calul prin Iași, iar un altul și-a pus pisica în mașină și a plimbat-o 30 de kilometric”. 

Cosmin Andreica: ”Au mai fost și situații hilare în care un tânăr care nu avea asupra sa declarația pe propria răspundere a spus că se grăbește să ajungă la bunica sa pentru că are nevoie de îngrijire și de ajutor. La o verificare în bazele de date a numelui bunicii invocate de tânăr, colegii au constatat că bunica sa murise d... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro