Informatii

Milo motanul, familia și hamacul

19.05.2020 ⋅ 0 comentarii

Vi s-a întâmplat vreodată ca după ce ați cumpărat un anume produs să ajungeți să vă îndrăgostiți de el să vă întrebați cum de ați putut trăi fără el până atunci?

Nouă, da... și nu de puține ori. Însă pentru că în cazul de față am putea fi acuzați de subiectivism, am ales să vă lăsăm în rândurile de mai jos reacția unui fericit posesor de hamac. 

Hamac bun de visat, bun de odihnit, bun de gândit și care în familie ”mărul discordiei” a devenit:   

 ”Pur și simplu s-a întâmplat să ne aducă atât de multă satisfacție, confort și bucurie, încât a ajuns să ne răspundă și unor cerințe pe care nu am știut că le-am putea avea până nu le-am aflat deja răspunsul, iar asta mi se pare genial. Poate că o să zâmbiți, dar dacă până acum, în familia noastră, Milo (motanul nostru) era cel pentru care ne ciondăneam în a-l râzgâia, noul motiv de discordie este legat de timpul petrecut de fiecare în hamacul cumpărat. Singurul pe deplin mulțumit de timpul petrecut în el fiind chiar Milo care lenevește în voie cu fiecare dintre noi...  Deja ne gândim serios la o nouă investiție....”

Și nu că sunt ale noastre, dar putem garanta că făcând alegerea potrivită, cea care să corespundă propriilor gusturi (finisaje, dimensiune, material, greutate, culoare etc.), cu siguranță hamacul ales va deveni colțul care, fie va da o altfel de aură terasei perfecte, fie va crea el însuși colțul perfect în funcție de locul în care veți alege să îl așezați.

Se spune că un hamac bun va putea susține cel puțin 100 de kilograme, însă cel mai bun dintre ele trebuie să poată susține peste 150 de kilograme, acesta fiind și un indiciu bun al rezistenței materialelor. Ei bine, cu un suport din lemn de eucalipt finisat cu lac pe bază de nitroceluloză și cu un material matlasat 300g/m2, hamacul Luxory pe care vi-l propunem astăzi vă va ține departe de orice posibile neplăceri. Suportă 200 de kg! 

Desigur, ați putea crede că exagerăm... însă și numai gândindu-vă la dramatismul de care numai un motan poate da dovadă când vrea să obțină ceva, cum ar fi legănatul  fără limită în hamac, credem că merită să le vedeți și, de ce nu... să le încercați.

Sunt, probabil, cele mai faine și trainice văzute până acum!

 

Archdeco - mobilier, accesorii şi decoraţiuni premium

E-mail: contact@archdeco.ro

Tel: +40 745253880

Web: www.archdeco.ro

fashiondays.ro