Stire

Așa să tot ai COVID: asistentă medicală fotografiată în timp ce îngrijeşte bolnavii în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime

21.05.2020 ⋅ 0 comentarii

O asistentă medicală dintr-un spital de boli infecţioase a fost surprinsă în timp ce îngrijeşte bolnavii de COVID-19 în costum de protecţie transparent, îmbrăcat deasupra lenjeriei intime.

Fotografia (mai jos) a fost făcută chiar de unul dintre pacienţii internați într-un spital din regiunea Tula, Federaţia Rusă, care susţine că asistenta a recurs la agest gest din cauză că îi este foarte cald în costum de protecţie, scrie comisarul.ro.

                                    

La rândul ei, asistenta medicală a spus că nu şi-a dat seama că totul este atât de transparent, încât i se va vedea lenjeria intimă. Newstula.ru scrie că pacienţii nu aveau nimic împotriva modului în care era echipată femeia. Nu de aceeaşi părere a fost şi Ministerul regional al Sănătăţii, care a atenţionat asistenta medicală că autorităţile nu tolerează asemenea atitudine.

Intrați aici pentru a vedea ce s-a întâmplat cu asistenta: https://www.comisarul.ro/articol/asistenta-in-bikini-si-sutien-in-fata-pacientilor-_1101085.html

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro