Național Informatii Stire

Noile reguli pentru mall-uri, piscine și săli de fitness, explicate de ministrul Sănătății

10.06.2020 ⋅ 0 comentarii

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a precizat că rămâne obligatorie purtarea măștii de protecție în mall-uri, după 15 iunie. La piscinele exterioare nu este nevoie să purtăm mască de protecție, însă trebuie să respectăm regulile de distanțare socială.

Ministrul a precizat și că la sălile de fitness, dacă avem distanțarea necesară, dacă sala a fost aerisită după fiecare serie de practicanți, nu este obligatoriu să se poarte mască. „Rămân dezinfectantele, distanțarea și regulile pe care le avem pentru spațiile comune”, a precizat acesta.

La mall-uri, în interior, va fi obligatorie purtarea măștii de protecție. După cum știți, până acum relaxarea a cuprins tot ce a însemnat magazine cu intrarea din stradă. După 15 iunie se vor deschide și celelalte magazine din interiorul mall-urilor, dar fără locurile de joacă, cinematografe și zona de masă. Rămâne în interior obligativitatea purtatului măștii și evitarea aglomerării.

La piscine trebuie să avem grijă să păstrăm distanțarea. Ele oricum sunt dezinfectate, dar trebuie să avem mare grijă de spațiile comune, tot ce înseamnă dușuri, toalete, vestiare. Aici este o problemă pe care trebuie să o ținem sub supraveghere. La piscină nu trebuie să purtăm mască.

La sălile de fitness trebuie să avem acea distanțare între apa... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro