Național Cultura Stire

Săptămâna Victor Rebengiuc. Actorul, sărbătorit online la Teatrul "Bulandra"

22.06.2020 ⋅ 0 comentarii

Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" îl sărbătoreşte în această săptămână pe Victor Rebengiuc, actorul care joacă pe cele două scene ale teatrului de peste 64 de ani.

"Teatrul Municipal "Lucia Sturdza Bulandra" a fost întotdeauna recunoscut şi apreciat pentru trupa sa puternică, spiritul "Bulandra" fiind identificat mereu cu ideea de familie şi cu dorinţa tuturor, actori, regizori şi tehnicieni, de a atinge performanţa. Pentru a le face încă o bucurie celor aproape două milioane de spectatori care i-au trecut pragul virtual în ultimele luni, Teatrul "Lucia Sturdza Bulandra" îl sărbătoreşte în perioada 22-28 iunie 2020 pe Victor Rebengiuc, actorul care joacă pe cele două scene ale Teatrului de peste 64 de ani", informează instituţia teatrală, într-un comunicat transmis Agerpres.

Teatrul Municipal "Lucia Sturdza Bulandra" va continua difuzarea spectacolelor online, pe pagina oficială de Facebook şi pe site-urile www.bulandra.ro, www.smartradio.ro şi va transmite, vineri, de la ora 19.00, spectacolul "Pescăruşul" de A.P. Cehov, regia Petre Sava Băleanu (1974), decorul Doina Levintza, o producţie care face parte din Arhiva de Aur a Societăţii Române de Televiziune.

Din distribuţie fac parte actorii: Gina Patrichi, Valeria Seciu, Octavian Cotescu, Dan Nuţu, Mihaela Murgu, Cornel Coman, Virgil Ogăşanu, Dan Nasta şi alţii.

"Filmat de cunoscutul regizor de radio şi teatru tv Petre Sava Băleanu, unul dintre iniţiatorii teatrului de televiziune, spectacolul "Pescăruşul" de A.P. Cehov, redă un univers populat de umor şi amar, dar şi de emblematica neputinţă a personajelor de a găsi calea ... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro