Național Stire

Lista actualizată a țărilor din zona verde, exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare

23.06.2020 ⋅ 0 comentarii

Cinci țări europene, printre care Italia și Franța, au fost incluse pe lista țărilor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare, se arată într-un comunicat al Guvernului. De asemenea, se reiau zborurile spre și dinspre aceste state începând de marți, 23 iunie, conform Digi24.

Astfel, zborurile către și dinspre țările care fac obiectul excepției de la carantinare/izolare vor putea fi reluate de pe toate aeroporturile din România.

„Lista actualizată intră în vigoare la data 23.06.2020 și poate fi consultată pe site-ul www.cnscbt.ro. În evaluarea statelor propuse de INSP pentru zona verde, s-a ținut cont de criteriul mediei numărului de cazuri noi înregistrate în ultimele 14 zile, respectiv mai puțin de cinci (5) cazuri la 1 milion de locuitori”, se arată în comunicat.

Lista țărilor din zona verde

Vă prezentăm mai jos lista statelor exceptate de la aplicarea măsurilor de carantină/izolare (zonă verde). Conform Hotărârii nr 31 din 22.06.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, intră în vigoare de la data de 23.06.2020, ora 0:00.

Austria

Bulgaria

Cehia

Cipru

Croația

Elveția

Estonia

Finlanda

F... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro