Stire

Au început lucrările pe drumul Arad-Șiria; vezi pe ce tronson este restricționat traficul și unde vor fi introduse restricții de la 1 iulie (VIDEO)

23.06.2020 ⋅ 0 comentarii


Lucrările de modernizare a drumului Arad-Șiria-Pâncota, cel mai circulat din județ, au început, iar traficul a fost restricționat de la intersecția cu drumul ce duce înspre Livada până la intersecția cu drumul care face legătura cu Vladimirescu.

„Este un tronson de 30 de kilometri, care deservește nordul, centrul și estul județului. [...] Lucrările au fost deja demarate de câteva zile. [...] Se lucrează deja pe cinci tronsoane, până la intrarea în Horia. Asta înseamnă că traficul este parția restricționat între sensul giratoriu de la ieșirea din Arad și intersecția Arad-Livada. Riveranii pot circula. Traficul este total închis între intersecția cu Livada și intersecția cu Vladimirescu, astfel încât locuitorii din Horia vor circula prin Vladimirescu. În perioada următoare, după 1 iulie, vom restricționa traficul între Horia și Șiria, astfel încât să putem lucra cât mai rapid”, susține Sergiu Bîlcea, vicepreședintele Consiliului Județean Arad. Acesta a ținut să menționeze că se lucrează inclusiv la baza drumului și că se va săpa pe anumite segmente până la 75 de centrimetri.

Potrivit celor declarate de Bîlcea, datorită faptului că au început lucrările la acest drum, 73 de milioane de lei, la cât se ridică valoarea proiectului european prin care sunt finanțate lucrările, intră în economia Aradului.

Intrați aici pentru VIDEO.

 


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro