Stire

SUBIECTE MATEMATICĂ BACALAUREAT 2020. Ce trebuie să ştie elevii pentru a lua note mari

23.06.2020 ⋅ 0 comentarii


SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Absolvenţii de liceu susţin miercuri proba obligatorie a profilului, iar ultima probă scrisă din această sesiune, cea la alegere a profilului şi a specializării, este programată joi. Primele rezultate se vor afişa 30 iunie, până în ora 12,00.

SUBIECTE BAC 2020 MATEMATICĂ.Absolvenţii de liceu vor susţine miercuri, 24 iunie, a doua probă a examenului de Bacalaureat, cea la matematică. Subiectele vor fi diferite în funcţie de filieră, profil şi specializare. 

Ca în fiecare an, elevii vor avea de rezolvat câtre trei subiecte, timpul de lucru fiind de trei ore. Toate subiectele sunt obligatorii. Se acordă 10 puncte din oficiu.

Model subiecte la matematică BAC 2020, specializarea matematică-informatică:

Model subiecte la matematică BAC 2020, profilul pedagogic:

Model subiecte la matematică BAC 2020, specializarea științele naturii:

 

Afişarea primelor rezultate, în centrele de examen şi pe site-ul bacalaureat.edu.ro, este prevăzută pentru data de 30 iunie, până în ora 12,00. Se va face cu anonimizarea numelui şi a prenumelui candidatului.

Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 16,00 - 20,00, respectiv 1 iulie, în intervalul orar 8,00 - 12,00. Acestea pot fi depuse/transmise şi prin mijloace electronice.

"În această situaţie, candidaţii completează, semnează şi depun/transmit prin mijloace electronice şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/reprezentanţii legali ai acestora", precizează MEC.

Rezultatele finale vor fi făcute publice în data de 5 iulie.

Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ:

recunoaşterea/echivalarea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale;

susţinerea tuturor probelor scrise şi obţinerea notei 5 (cel puţin) la fiecare dintre acestea;

obţinerea mediei 6 (cel puţin) la probele scrise.

Elevii aflaţi în izolare/confirmaţi pozitiv cu noul coronavirus vor susţine examenul de Bacalaureat în etapa specială, începând cu data de 6 iulie.

Sursa: romaniatv.net


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro