Stire Cultura

Victor Neumann - omagiat la Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad

24.06.2020 ⋅ 0 comentarii

Biblioteca Județeană „Alexandru D. Xenopol” Arad reia ciclul de conferințe cu care și-a obișnuit deja publicul în ultimii ani. Evenimentul va avea loc vineri, 26 iunie 2020, de la ora 12:00, în Grădina de Lectură din curtea instituției sau, în caz de intemperii, în Sala „ASTRA”. 

Tema aleasă pentru această conferință este „Victor Neumann – istoricul și opera”. Despre reputatul profesor universitar dr.Victor Neumann, un alt distins universitar și cercetător, prof. univ. dr. Miodrag Milin spune că „este unul dintre cei mai importanți istorici români contemporani. Cărțile profesorului și cercetătorului Victor Neumann reprezintă contribuții deosebit de valoroase la descrierea, analiza și explicarea evenimentelor, faptelor și ideilor din trecut și din prezent, lucrările domniei sale fiind premiate și traduse în toate limbile de circulație internațională”. 

Alături de profesorul Miodrag Milin, profesorii universitari și oamenii de cultură Gheorghe Schwartz și Florin Lobonț îl vor prezenta cititorilor arădeni pe prof. univ. dr. Victor Neumann. În finalul manifestării... vezi mai mult

Sursa: Glasul Cetății

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați Glasul Cetății
fashiondays.ro