Stire

Lovitură pentru patronul restaurantului Transilvania: Constantin Don a fost condamnat la cinci ani de închisoare / UPDATE: Omul de afaceri s-a întors în țară și a fost încarcerat

29.06.2020 ⋅ 0 comentarii


Omul de afaceri arădean Constantin Don, patronul restaurantului Transilvania, a fost condamnat, astăzi, la cinci ani de închisoare, de Curtea de Apel Timișoara, într-un dosar de evaziune fiscală.

De asemenea, instanța l-a decăzut pe Constantin Traian Don din dreptul de a fi fondator, administrator, director, sau reprezentant legal al unei societăţi ce funcţionează în condiţiile Legii 31/1990, până la data reabilitării sale. Soluția este definitivă.

Din informațiile noastre, astăzi, după pronunțarea soluției, Don ar fi fost căutat de polițiști, care doreau să pună în aplicare hotărârea de condamnare. Acesta nu ar fi fost găsit, potrivit unor surse acesta fiind în Germania. Din informațiile noastre, familia ar fi promis polițiștilor că se va preda.

Dosarul în care a fost condamnat Don este din 2014, fiind instrumentat de procurorul Codrin Gavra, actualul procuror șef adjunct al DNA.

Foto: arhivă


 

Sursa: ARQ

Pentru articolul complet și alte comentarii
vizitați ARQ
fashiondays.ro